Pár slov o mě

Moje cesta začala v Paříži, kde jsem měla své první focení s renomovaným fotografem Antonínem. Jeho neuvěřitelný cit pro detail a světlo mě okouzlil a dal mi sebevědomí, které jsem potřebovala na začátku mé kariéry.

Vizážistka Klára byla mou pravou rukou. Její magický dotek a umělecké cítění dokázaly vždy přetvořit můj vzhled a přinést do záběrů tu správnou atmosféru. Když jsem potřebovala poradit s vzhledem nebo se cítila nervózně, Klára byla vždy tam, aby mi pomohla.

Moje cesty mě zavedly do různých koutů světa. V Miláně jsem byla součástí velké módní přehlídky, v Tokiu jsem focila pro známou kosmetickou značku a v Londýně jsem se podílela na kampani pro luxusní módní domy.

Všude, kde jsem pracovala, mi byl oporou náš obchodní manažer Tomáš. Jeho strategické myšlení a schopnost řešit komplikované situace byly klíčové pro úspěch našeho týmu. Bez něj by nebyly naše projekty tak úspěšné, jakými se staly.

Mým největším úspěchem bylo focení reklamy na značku kávy "Aroma Di Vita" v Toskánsku. To byl den, kdy jsem si uvědomila, že jsem našla svůj sen a svou vášeň. Díky podpoře mého týmu se mi podařilo vytvořit snímky, které byly později oceněny na mnoha mezinárodních festivalech.

Jsem hrdá na to, čím jsem se stala a na lidi, se kterými jsem měla tu čest pracovat. Věřím, že nejlepší je teprve před námi a těším se na další úspěchy, které nás čekají.